AABZ '25 TOUR: JA EN NEE AABZ '25 TOUR: JA EN NEE

NXT GEN

muziek

do 20 feb 2025

Abel van Gijlswijk

AABZ '25 TOUR: JA EN NEE

Tickets

In deze gepolariseerde tijden breekt Abel van Gijlswijk met het zwart-wit-denken. Geen gepolder, geen grijze compromissen: ja én nee. Een willekeurig gecureerde bloemlezing met verhalen van anarchistisch zenboeddhisme tot aan dropshippers.

Hij is de stem van een generatie. De enige nieuwe, publieke, intellectueel onder de vijftig die ertoe doet. Tieneridool. En Abel is het radicaal oneens met de manieren waarop hij wordt geduid door de pers. Ja, hij leidt de enige Nederlandse punkband die ertoe doet. Ja, natuurlijk is ook zijn solowerk iconisch. En ja, zijn theatertours zijn even uitverkocht als legendarisch. En natuurlijk gaat het boek dat hij aan het schrijven is levens veranderen. Maar dat definieert hem niet als mens. Met oer-Hollandse bescheidenheid zegt Abel: 'Ik ben een zak van huid vol organen, botten, bloed en goede bedoelingen.'

Maak je klaar voor een nieuwe show van Abel.

Aangenaam kennis te maken
Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijl-goeroe en labelbaas. We kennen hem van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel. Daarnaast maakte hij vorig jaar een stijf-uitverkocht anarchistisch debuutprogramma.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie studio
Starttijd 20:30
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

normaal € 22,50
ambassadeurs € 20,25
Tickets

Ook interessant voor jou