Breder dan Klassiek Ruud Janssen Breder dan Klassiek Ruud Janssen

muziek

di 21 jan 2025

Amsterdam Sinfonietta & Karsu

Breder dan Klassiek

Tickets

In Breder dan Klassiek tourt Amsterdam Sinfonietta traditiegetrouw in januari met een gerenommeerd artiest uit de pop-, jazz- of wereldmuziek. Na edities met o.a. Jonathan Jeremiah, Wende, Rufus Wainwright en het afgelopen jaar The Tallest Man on Earth Kristian Matsson, is het in januari 2025 de beurt aan Karsu (Amsterdam, 1990). 

De zangeres en pianiste trad met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek op in meer dan twintig landen over de hele wereld, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York, speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival en mocht een Edison in ontvangst nemen voor haar tweede album.

Door haar deelname aan ‘De Beste Zangers’ leerden miljoenen Nederlanders Karsu in het najaar van 2021 kennen. Haar vertolking van Hijo de la Luna en Je Suis Malade (duet met Belle Perez) kwam binnen op nummer 1 in verschillende charts. In dezelfde tijd kreeg ze in Turkije haar eigen muzikale talkshow Karsu’nun odasi, die ze maakte voor de Turkse Netflix BluTv. Karsu is een alleskunner. Ze combineert haar muzikale talent met een eigen kookprogramma op 24Kitchen en ze is vaste foodcolumniste voor &C Magazine. 
 

  • leiding & viool Daniel Bard zang & piano Karsu

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 44,50
ambassadeurs € 40,05
2e rang
normaal € 44,50
ambassadeurs € 40,05
3e rang
normaal € 38,00
ambassadeurs € 34,20
Tickets

Ook interessant voor jou