De Evolutie De Evolutie

klassieke muziek

za 12 okt 2024

Orkest Orventus & Open Fanfare Orkest

De Evolutie

Tickets

Maak met harmonie Orkest Orventus en het Open Fanfare Orkest een reis door de tijd. Luister naar muziek uit de 19de, 20ste en 21ste eeuw, ervaar hoe de harmonie- en fanfaremuziek zich heeft ontwikkeld en geniet van deze rijke historie.

Orkest Orventus
Orkest Orventus onder leiding van Jacco Nefs: avontuurlijke blaasmuziek door een klein en flexibel orkest met een transparante klank. De verrassende repertoirekeuze en de professionaliteit van de musici staan garant voor een geweldige muzikale ervaring bij elk optreden.

Het orkest is in 2010 opgericht om getalenteerde, ervaren en enthousiaste musici samen te brengen in een orkest dat originele symfonische blaasmuziek speelt. Orventus wil zoveel mogelijk mensen, jong en oud, kennis laten maken met symfonische blaasmuziek op hoog nivea
 

Open Fanfare Orkest
Het Open Fanfare Orkest is een fanfareorkest in nieuwe stijl dat op een zo hoog mogelijk niveau muziek maakt onder leiding van Willem van Zee. Op een nieuwe en verfrissende manier zetten we de fanfaremuziek in de spotlights. Per seizoen organiseren we twee bijzondere projecten. Deze bestaan afwisselend uit samenwerkingen met beroepsmusici, amateurmusici, crossovers met andere muziek- en kunstvormen, of dienen mede voor educatieve doeleinden. 
 

  • Let op De Podiumpas is niet te gebruiken bij deze voorstelling
     

Deze voorstelling heeft een pauze.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd 22:20
Pauze ja

Prijzen

1e rang
normaal € 17,50
t/m 26 jaar € 12,50
2e rang
normaal € 17,50
t/m 26 jaar € 12,50
3e rang
normaal € 17,50
t/m 26 jaar € 12,50
Tickets

Ook interessant voor jou