Factory Compagnia Transadriatica Factory Compagnia Transadriatica
Language No Problem

(bijna) alleen in Tilburg

jeugd & familie

wo 23 okt 2024

Het dagboek van een lelijk eendje (6+)

Factory Compagnia Transadriatica

Tickets

In deze bijzondere, internationale productie volgen we een kleine zwaan, die voor een eendje wordt aangezien. Ze maakt van alles mee, leert over zichzelf en over de wereld, en ze ziet in hoe belangrijk verschillen zijn.

Een makkelijke reis is het niet voor onze hoofdpersoon. Ze krijgt te maken met pesten, hard werk, verloren liefde en zelfs oorlog, maar leert zichzelf te waarderen. Met daarbij een mooie les: als de zwaan haar spiegelbeeld eenmaal in het meer ziet, leert ze dat elke ervaring, goed of slecht, deel uitmaakt van wie ze is.

Het dagboek van een lelijk eendje van het Italiaanse Factory Compagnia Transadriatica, combineert theater en dans vanuit het klassieke sprookje van Hans Christian Andersen en brengt het originele verhaal op een luchtige en creatieve manier tot leven. Factory Compagnia Transadriatica staat bekend om voorstellingen waarin zij bestaande verhalen, zoals Assepoester en Shakespeares De getemde feeks, op nieuwe manieren interpreteert. In de voorstelling Het dagboek van een lelijk eendje verkent het gezelschap thema’s als diversiteit, identiteit en integratie met een eenvoudig maar pakkend verhaal.

Benieuwd? Wacht dan niet te lang! Het dagboek van een lelijk eendje is alleen tijdens de herfstvakantie 2024 te zien in Nederland!
 

  • regie & tekst Tonio de Nitto spel Francesca de Pasquale, Antonio Guadalupi, Luca Pastore & Benedetta Pati choreografie Annamaria de Filippi muziek Paolo Coletta

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

woensdag 23 oktober

language no problem
13:30 schouwburg € 15,00
Prijzen
1e rang
normaal € 15,00
ambassadeurs € 13,50
t/m 26 jaar € 12,50
Tickets

Trailer | The diary of an ugly duckling (6+) - Factory Compagnia

Ook interessant voor jou