Hiphop Circus Michel Schnater Hiphop Circus Michel Schnater
Language No Problem

dans

di 28 jan 2025

ISH Dance Collective

Hiphop Circus

Tickets

De Schouwburg was tot de nok gevuld afgelopen seizoen bij ISH Dance Collective. En ook Hiphop Circus belooft een explosieve voorstelling te worden, waarin choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samenbrengt met de circusdiscipline. Een groep performers, bestaande uit freerunners, spectaculaire hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters, verkennen de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde. Telkens dagen zij elkaar uit en zoeken ze naar een nieuwe balans van rust, energie, ruimte en kracht. Een energieke show waarbij de performers met elkaar clashen, elkaar uitdagen en vervolgens samensmelten tot één geheel.

In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen. De performers spelen in hun bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond. DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl BMX’- ers, skaters, breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines laten zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit!

Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop,dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

  • regie Marco Gerris

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

dinsdag 28 januari

language no problem
20:15 schouwburg € 27,50
Prijzen
1e rang
normaal € 27,50
ambassadeurs € 24,75
2e rang
normaal € 25,00
ambassadeurs € 22,50
3e rang
normaal € 20,50
ambassadeurs € 18,45
Tickets

Ook interessant voor jou