Iris Bakker, Daniëlle Deddens e.a. Astrid Henn Iris Bakker, Daniëlle Deddens e.a. Astrid Henn

jeugd & familie

zo 16 mrt 2025

De NEEhoorn (7+)

Iris Bakker, Daniëlle Deddens e.a.

Tickets

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. 

Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING. Veelbelovend dus!

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuisvoelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden: de WATbeer, die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

  • tekst Peter Heerschop regie Naomi van der Linden spel Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros & Lucas Schilperoort muziek DIEHELEDING

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zondag 16 maart

14:30 schouwburg € 26,50
Prijzen
1e rang
normaal € 26,50
ambassadeurs € 23,85
2e rang
normaal € 24,00
ambassadeurs € 21,60
Tickets

Ook interessant voor jou