JALOEZIE IS EEN BITCH JALOEZIE IS EEN BITCH

cabaret & comedy

do 30 jan 2025

Kirsten van Teijn

JALOEZIE IS EEN BITCH

Tickets

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar ‘open mind’ keihard op de proef gesteld. In JALOEZIE IS EEN BITCH gaat Kirsten het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden.

In 2022 won Kirsten de VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop voor (S)EXPERIMENT over de (on)mogelijkheid om tegelijkertijd een relatie met een man én een vrouw aan te gaan. In haar nieuwe voorstelling neemt ze je wederom met hartverscheurende humor mee in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben en hoe dat vorm te geven.

  • tekst Kirsten van Teijn regie Jessica Borst

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

donderdag 30 januari

20:30 studio € 21,50
Prijzen
normaal € 21,50
ambassadeurs € 19,35
Tickets

Van Teijn kreeg voor (S)EXPERIMENT de Neerlands Hoop. JALOEZIE IS EEN BITCH laat zien dat die onderscheiding terecht was. Het patriarchaat is zelden zo lollig onder vuur genomen.

Het Parool

Buitengewoon grappig en ook ontroerend…een puike actrice…straffe techno, met een verrassende, bitterzoete verwijzing naar Dolly Parton.

Theaterkrant

Van Teijn blinkt uit in vertelkracht en sfeer. Het slotnummer van JALOEZIE IS EEN BITCH heeft alles om een dampend queer anthem te worden.

de Volkskrant

Ook interessant voor jou