Let It Be & Abbey Road Let It Be & Abbey Road

muziek

wo 18 dec 2024

The Analogues

Let It Be & Abbey Road

Tickets

Let It Be & Abbey Road vormen samen het majestueuze slotakkoord van The Beatles, nog één keer vertolkt door The Analogues, integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten.

Let It Be is het laatst verschenen album van The Beatles, maar niet het laatste album dat The Beatles opnamen. Dat was Abbey Road. Paul McCartney spoorde de band aan om nog één keer alles uit de kast te halen, met de volledige betrokkenheid van ‘de vijfde Beatle, producer George Martin. Hiermee werd een periode van ongekende productiviteit afgesloten, drie korte jaren waarin The Beatles zes albums maakten die de popmuziek voor altijd zouden veranderen.

De nauwgezette reconstructie van deze iconische Beatles-albums door The Analogues kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland.

De show is onderdeel van One and One and One is Three, een trilogie waarbij het publiek het complete oeuvre uit de studio-jaren van The Beatles nog één keer in zijn volledige omvang en rijkdom kan ervaren!

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie schouwburg
Starttijd 20:15
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang Uitverkocht
normaal € 59,50
2e rang Laatste tickets
normaal € 59,50
3e rang
normaal € 55,00
Tickets

The Analogues - Paperback Writer | TIJD VOOR MAX

The Analogues - Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band | TIJD VOOR MAX

Ook interessant voor jou