Let’s Get Louder Melvin Simons Let’s Get Louder Melvin Simons

musical & muziektheater

za 12 apr 2025

Stephanie Louwrier

Let’s Get Louder

Tickets

Na het ongekende succes van Revolutie van de mislukking en het taboedoorbrekende Show must go on over het stoppen met drinken, laat Stephanie nu werkelijk het achterste van haar tong zien én horen in deze nieuwe, muzikale onewomanshow. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot diepgaande vragen: ‘Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen?’ ‘Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?' Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

Stap in haar wereld en ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen, terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Op deze ontdekkingsreis gaat ze zelfs de meest herkenbare situaties niet uit de weg. Wat gebeurt er als woorden vastzitten, moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken of kan je alleen eerlijk zijn met een slok op?

De voorstelling neemt je mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen. Laat je betoveren door Stephanie's muzikale humor en ontdek de magie van oprechtheid. Met behulp van een loopstation creëert ze live haar eigen muziek, wat deze show niet alleen hilarisch maakt, maar ook een unieke muzikale ervaring biedt. Dit is jouw kans om te lachen, te reflecteren en te genieten van de authentieke charme van een artiest die haar eigen waarheid spreekt.

  • concept, tekst & spel Stephanie Louwrier regie Titus Tiel Groenestege muziek Stephanie Louwrier, Jelle Bruinsma & Ruben van Asselt

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zaterdag 12 april

20:30 studio € 19,50
Prijzen
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

STEPHANIE LOUWRIER | OOIT GAAN WE SAMEN DANSEN

Ook interessant voor jou