Maarten zingt van alles July Management Maarten zingt van alles July Management

Huis & stadsgezelschappen

klassieke muziek

vr 25 okt 2024

Kamerata Zuid X Maarten Heijmans

Maarten zingt van alles

Tickets

Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten: ze brengen je een avond vol lievelingsliederen waarvan je niet wist dat ze bestonden. 

Na tien jaar te hebben geteerd op het succes van Ramses Shaffy, is het voor Maarten Heijmans tijd om over te stappen naar andere Nederlandstalige artiesten. De acteur en veelzijdig muzikant trekt zijn persoonlijke schatkist van Nederlandstalige parels open; parels waarvan hij vindt dat iedereen zich eraan zou moeten vergapen. Verwacht bekend en onbekend werk van zijn helden Theo Nijland, Peter Van Rooijen en Maarten Van Roozendaal, her en der een nummer van Annie M.G. Schmidt en wellicht komt er ook nog een Kinderen Voor Kinderen-klassieker voorbij.

Heijmans speelde in de afgelopen jaren met zijn eigen band voor uitverkochte zalen in o.a. Carré en Paradiso. In de samenwerking met Kamerata Zuid brengt hij prachtige arrangementen ten gehore, uit de koker van getalenteerd componist en Tilburger Xavier Van De Poll. Een energieke samenwerking én een zorgvuldig samengestelde playlist; maak je op voor een avond als nooit tevoren.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd 21:30
Pauze nee

Prijzen

1e rang
normaal € 32,50
ambassadeurs € 29,25
2e rang
normaal € 29,50
ambassadeurs € 26,55
3e rang
normaal € 24,50
ambassadeurs € 20,05
Tickets

Kamarata Zuid X Maarten Heijmans: Maarten zingt van alles

Ook interessant voor jou