Michael de Roos, Aniek Venhoeven e.a. Michael de Roos, Aniek Venhoeven e.a.

jeugd & familie

za 16 nov 2024

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn (6+)

Michael de Roos, Aniek Venhoeven e.a.

Tickets

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters, met een gloednieuw avontuur in het Wilde Westen: Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een spannende familiemusical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt. Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het Wilde Westen van Amerika.

Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

  • producent Rick Engelkes regie Els Damen muziek Fons Merkies cast Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers & een wervelende kindercast

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zaterdag 16 november

13:30 schouwburg € 24,50
Prijzen
1e rang
normaal € 24,50
ambassadeurs € 22,05
2e rang
normaal € 22,00
ambassadeurs € 19,80
Tickets

Ook interessant voor jou