OpusOne Liza Kollau OpusOne Liza Kollau

musical & muziektheater

do 19 sep 2024

De Mol en de Paradijsvogel

OpusOne

Tickets

Na het overdonderende succes in DeLaMar, kon een tournee van De Mol en de Paradijsvogel eigenlijk niet uitblijven. En daarom zijn we blij dat de unaniem lovend ontvangen musical naar Tilburg komt!

Verstop je je eigen identiteit als een mol in de grond, of pronk je met je verenpracht als een echte paradijsvogel? In De Mol en de Paradijsvogel blijkt dat een vluchteling uit Syrië en een extravagante, Nederlandse televisiepresentator best veel met elkaar gemeen hebben. Ze zijn allebei op zoek naar een plek waar ze gewoon zichzelf kunnen zijn.

De één is Albert Mol, een openlijk homoseksuele performer in het Nederland van vlak na de oorlog. De ander is de Syrische vluchteling Wassim, die een dragartiest wil zijn in het hedendaagse Amsterdam. Verstoppen ze zich als mollen onder de grond en houden ze verborgen wie ze eigenlijk zijn? Of laten ze, net als een paradijsvogel, hun ware kleuren zien?

De musical vertelt de verhalen van twee op het oog totaal verschillende personages en de zoektocht naar hun identiteit. De cast bestaat Laus Steenbeeke als Albert Mol, Frans Mulder als Wim Sonneveld en verder Renée de Gruijl, Milan van Weelden en Silyan Elkattabi. Het ensemble van zes dansers geeft de voorstelling een grootse en dynamische allure.

  • spel Laus Steenbeeke, Frans Mulder, Renée de Gruijl, Milan van Weelden, Silyan Elkattabi e.a.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

donderdag 19 september

20:15 schouwburg € 42,50
Prijzen
1e rang
normaal € 42,50
ambassadeurs € 38,25
2e rang
normaal € 38,50
ambassadeurs € 34,65
3e rang
normaal € 32,00
ambassadeurs € 28,80
Tickets

Wat vinden anderen?

De Mol en de Paradijsvogel is zoals je hoopt dat nieuwe musicals zijn.

Trouw

Deze sprankelende show geeft je vertrouwen in de toekomst van de Nederlandse musical

de Volkskrant

Deze schitterende, gevoelige en zeer geestige voorstelling over een flamboyante veelzijdige artiest moet nog ver daarna en zeker niet alleen in Amsterdam gespeeld worden.

Parool

De musical is op zijn sterkst op de momenten dat er scherp, hard én humoristisch commentaar wordt geleverd.

NRC

Trailer De Mol en de Paradijsvogel

Ook interessant voor jou