Patrick Martens, Zjon Smaal e.a. Axel Drenth Patrick Martens, Zjon Smaal e.a. Axel Drenth

jeugd & familie

zo 22 dec 2024

Een Nacht in de Efteling

Patrick Martens, Zjon Smaal e.a.

Tickets

Trek iets feestelijks aan, want het is tijd voor een onvervalt premièrefeestje in de Schouwburg! In Een Nacht in de Efteling komen de wondere wereld van het sprookjesachtige avonturenpark en de komedietraditie van Jon van Eerd samen in een explosieve, unieke en overgetelijke voorstelling voor de hele familie. Stap in een hysterisch grappige achtbaan vol idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en doldwaze belevenissen!

De zusjes Julia en Sophie gaan op zoek naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid. Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling, waar iets vreemds aan de hand is. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen, omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?

Wat volgt is een aanstekelijk en komisch avontuur, in een op hol geslagen wereld van de Efteling. Leuker dan TikTok, actueler dan Instagram en oprecht genieten! Eindelijk écht een voorstelling voor alle, alle leeftijden.

  • script & regie Jon van Eerd spel Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen & Bente Bo Stoelwinder

Deze voorstelling heeft een pauze.

Haal je tickets

zondag 22 december

première
14:30 schouwburg € 35,00
Prijzen
1e rang
normaal € 35,00
ambassadeurs € 31,50
2e rang
normaal € 31,50
ambassadeurs € 28,35
3e rang
normaal € 26,50
ambassadeurs € 23,85
Tickets

Perspresentatie Een nacht in de Efteling

Ook interessant voor jou