Soul Revolution Soul Revolution

muziek

za 16 nov 2024

Jong Metropole & Steffen Morrison

Soul Revolution

Tickets

Jong Metropole wordt samengesteld uit de top van Nederlandse conservatoria. Deze winter speelt het orkest de spetterende show Soul Revolution met soulzanger Steffen Morrison.

De in Suriname geboren soulzanger laat zich al jaren inspireren door muzikale helden als Otis Redding en James Brown. Morrison’s bagage is een bonte mix van invloeden, waaraan hij zijn eigen ingrediënten heeft toegevoegd. Met zijn indrukwekkende verschijning en muziek weet hij een breed publiek te raken. Samen met de energie van de talenten van Jong Metropole en dirigent/arrangeur Simon Dobson, dompelt het collectief zich onder in de diepte van de soul om de luisteraar recht in het hart te treffen.

Jong Metropole is een samenwerking tussen de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest (MO) en wordt samengesteld uit de beste musici van de Nederlandse conservatoria. In dit orkest vinden jonge talentvolle musici uit de klassieke én de jazzwereld elkaar in een uniek orkest dat beide werelden bij elkaar brengt. 

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Randprogramma
Inleiding om 19:00 uur.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
2e rang
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
3e rang
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
Tickets

Ook interessant voor jou