Sprookjes uit de Tovertuin Van Hoorne Studios Sprookjes uit de Tovertuin Van Hoorne Studios

jeugd & familie

zo 17 nov 2024

Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin

Tickets

De liefste hondjes Woezel & Pip komen terug naar het theater! Na het succes van de familieshows Woezel & Pip – Sing-a-Long en Woezel & Pip – Op zoek naar de Sloddervos, nemen de hondjes je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier. In deze gloednieuwe, muzikale theatertourwordt er een écht sprookjesfeest gevierd!

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen, welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer?

Tijdens dit magische sprookjesfeestje kunnen de kleine gasten samen met hun vriendjes zingen en dansen op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Wil je er echt een feest van maken? Kom dan vooral verkleed! Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. Dit nieuwe theateravontuur is het meest vrolijke theateruitje voor alle kindjes vanaf 2 jaar.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

zondag 17 november

13:30 schouwburg € 23,50
Prijzen
1e rang
normaal € 23,50
ambassadeurs € 21,15
2e rang
normaal € 21,00
ambassadeurs € 18,90
Tickets
16:00 schouwburg € 23,50
Prijzen
1e rang
normaal € 23,50
ambassadeurs € 21,15
2e rang
normaal € 21,00
ambassadeurs € 18,90
Tickets

Woezel & Pip Voorleesverhaaltjes - Assepoester ❤️✨

Ook interessant voor jou