Tedere Baldadigheden Tedere Baldadigheden

muziek

vr 24 jan 2025

Guido Belcanto

Tedere Baldadigheden

Tickets

Een terugblik van een gelauwerd zanger, die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na: bij Belcanto zelf en bij de gelittekende zielen van de kleurrijke personages die in zijn liedjes tot leven komen.

Belcanto creëert met zijn songs al meer dan 40 jaar een volstrekt eigen universum, waarin het goed vertoeven is. Een warm, herkenbaar thuis voor iedereen; jong of oud, arm of rijk, winnaar of verliezer. Een thuis ook waar je als aanwezige zonder gêne jezelf mag zijn, het geluk mag prijzen, de geleden schade mag opmeten, de tranen mag laten vloeien en de lach mag laten klinken.

Guido Belcanto bracht inmiddels 15 studio-albums uit. Met een indrukwekkende portfolio van zo’n 300 nummers is hij één van de boegbeelden van het Vlaamse lied. Een volstrekt authentiek fenomeen dat nog steeds de zalen laat vollopen met zijn hartverwarmende en intense optredens. Guido is terug in het theater, vergezeld door zijn band Het Broederschap.

  • muziek Guido Belcanto, Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts & Geert Hellings.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie concertzaal
Starttijd 20:00
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 29,50
ambassadeurs € 26,65
2e rang
normaal € 26,50
ambassadeurs € 23,85
3e rang
normaal € 22,00
ambassadeurs € 19,80
Tickets

Guido Belcanto Zo goed als alleen

Ook interessant voor jou