Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel & hetpaleis Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel & hetpaleis

jeugd & familie

zo 03 nov 2024

De (8+)

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel & hetpaleis

Tickets

Wat doe je met bijna niks als je altijd heel erg veel gewend bent? In deze nieuwe familievoorstelling in regie van Jetse Batelaan zie je dorpelingen, die altijd meer dan genoeg hadden, ineens alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren. Maar wie? En waarom juist zij?

Want waarom zitten er anders ineens wormen in de pruimenoogst? En sinds wanneer hagelt het hagelstenen zo groot als duiveneieren in mei? Het is toch gek dat juist het beste werkpaard plotseling kreupel is? En waarom zakt vervolgens de brug zomaar in elkaar? Ruikt iemand ook die brandlucht? Hallo?!....Hallo?!! 

Na Het Eind van het begin van het einde (2020) en Een leuk avondje uit (2022) is Jetse Batelaan terug met een nieuwe familievoorstelling die op voorhand ontregelt en ontroert. Dit keer dus een voorstelling over heel erg weinig. Zo weinig dat zelfs de woorden voor een titel al bijna op waren. Gelukkig was er nog eentje over: ‘De’. Hopelijk is dat net genoeg.

  • regie Jetse Batelaan spel Mourad Baaiz, Goele Derick, Claudia Kanne, Eland Peeters, Louis van der Waal, Soraya van Welsenis, Willemijn Zevenhuijzen

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

zondag 3 november

15:30 schouwburg € 19,50
Prijzen
1e rang
normaal € 19,50
ambassadeurs € 17,55
t/m 26 jaar € 13,50
Tickets

Ook interessant voor jou