Tussen Hemel en Aarde Anna Tena Tussen Hemel en Aarde Anna Tena

klassieke muziek

do 16 jan 2025

Osimun Quartet

Tussen Hemel en Aarde

Tickets

Het talentvolle Osimun Quartet, finalist van het Grachtenfestival Concours 2023, belooft een reis door de muzikale tijd die een magische en spirituele sfeer tussen musici en publiek tot stand brengt. 

De reis begint met de oorsprong van de westerse klassieke muziek, die sterk verbonden is met heilige en liturgische klanken, en voert richting het meer folkloristische en aardse. Zonder hoogdravend of afstandelijk te worden, vormt de filosofische as houvast voor het publiek. De zeer veelzijdige en unieke werken van componisten als Fanny Mendelssohn, David Maslanka en de jonge Spaanse componist Joan Perez-Villegas tonen de ontwikkeling van de klassieke muziek én van de mensheid als geheel.

  • sopraansaxofoon Diego Dávila Cabanillas altsaxofoon Fátima Alcázar tenorsaxofoon Fátima Alcázar baritonsaxofoon Ricard Martínez

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie studio
Starttijd 20:30
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

normaal € 10,00
ambassadeurs € 9,00
Tickets

Dit jonge Spaanse saxofoonkwartet maakt indruk door haar mooie ensembleklank. Met momenten vurig, dan weer teder en transparant. Als een onbeschreven blad laten ze zichzelf overrompelen door de muziek.

Uit het juryrapport

Ook interessant voor jou