Wish You Were Here Wish You Were Here

muziek

za 11 jan 2025

Pink Floyd Project

Wish You Were Here

Tickets

Na de succesvolle theatertournee The Return to Dark Side of the Moon neemt Pink Floyd Project je in haar nieuwe show mee naar 1975. Het jaar waarin Pink Floyd Wish You Were Here uitbrengt, het legendarische album dat met Shine On You Crazy Diamond en het titelnummer ware klassiekers bevat, die al jaren hoog in de Top 2000 genoteerd staan.

De nieuwe theatershow is een spectaculaire reis terug in de tijd, waarbij Pink Floyd Project dezelfde setlijst speelt zoals Pink Floyd dat 50 jaar geleden zelf deed. Voor de pauze staat het theaterconcert in het teken van het album Wish You Were Here. Na de pauze staat The Dark Side of the Moon centraal.

Pink Floyd Project brengt de onbetwistbare sound, look and feel van de tijdloze muziek van één van de meest invloedrijke bands aller tijden. Wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel en gespeeld door een Nederlandse tributeband van de buitencategorie. Daarvoor werkt de groep opnieuw samen met regisseur Aike Dirkzwager en muziekjournalist en Pink Floyd-biograaf Wouter Bessels.

Wish You Were Here is verplichte kost voor Floyd-fans en de uitgelezen kans voor muziekliefhebbers om eens echt goed kennis te maken met de tijdloze muziek van deze legendarische Engelse band.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Voorstellingsinformatie

Locatie schouwburg
Starttijd 20:15
Eindtijd onbekend
Pauze onbekend

Prijzen

1e rang
normaal € 42,50
ambassadeurs € 38,25
2e rang
normaal € 38,50
ambassadeurs € 34,65
3e rang
normaal € 32,00
ambassadeurs € 28,80
Tickets

Ook interessant voor jou