Witte Ruis Anne van Zantwijk Witte Ruis Anne van Zantwijk

cabaret & comedy

vr 15 nov 2024

Soundos El Ahmadi

Witte Ruis

Tickets

Witte Ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk. Maar Soundos ervaart zelf hele andere soorten ‘witte ruis'. En die hebben zeker geen kalmerende werking.

Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders verspreiden online haat. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger en zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.”

Egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Soundos is gelukkig en haalt succes na succes. Dat gaat ze laten zien in deze try-out in onze intieme Studio. Wij kijken daarom met enthousiasme (en een paar angstzweetpareltjes) uit naar Witte Ruis.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

vrijdag 15 november

try-out
20:30 studio € 21,50
Prijzen
normaal € 21,50
ambassadeurs € 19,35
Tickets

Ook interessant voor jou