afgelast programma

Bekijk evenementen

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari werd duidelijk dat de deuren van Schouwburg Concertzaal Tilburg nog langer gesloten moeten blijven. Tot ten minste 25 januari kunnen de voorstellingen en concerten dus niet doorgaan als gepland. We informeren onze gasten hier vanaf maandag 17 januari uitgebreider over.

Samen met artiesten, gezelschappen en orkesten gaan we wederom op zoek naar mogelijke alternatieven. In sommige gevallen zal dat een nieuwe datum verderop in het theaterseizoen zijn. Helaas zal het ook betekenen dat een deel van het programma definitief komt te vervallen. Enkele voorstellingen of concerten zijn eerder al teruggetrokken, deze vind je hieronder.

Afgelast & geannuleerd

Hieronder zie je een overzicht van de voorstellingen en concerten die helaas niet door kunnen gaan zoals gepland. Zie je de melding Afgelast staan, dan hebben we nog geen uitsluitsel over een eventueel alternatief. Staat er Geannuleerd op de button, dan hebben we de voorstelling of het concert helaas definitief moeten annuleren. Je ziet hier enkel programma waarvan de eerder geplande datum na vandaag ligt. Uiteraard informeren we tickethouders zo spoedig mogelijk over het vervolg.