Coronamaatregelen

update: vrijdag 14 januari 2022

De voorstellingen en concerten tot ten minste dinsdag 25 januari gaan niet door als gepland, in verband met de huidige coronamaatregelen. 

Tickets voor programma tot 25 januari?

Vanaf maandag 17 januari informeren we alle gasten die een ticket hebben voor een van de voorstellingen en/of concerten die nu niet door kunnen gaan. We zijn in gesprek met alle artiesten en gezelschappen, om de mogelijkheid tot een alternatief te onderzoeken. We houden onze gasten daar zo goed en snel mogelijk van op de hoogte. 

Actuele status van voorstellingen op de website
Tickethouders ontvangen z.s.m. bericht over hun specifieke voorstelling of concert en de eventuele keuzemogelijkheden. De actuele status van de voorstellingen is tevens terug te vinden op de website.

  • Staat de bestelbutton op afgelast, dan hebben we nog geen uitsluitsel over een mogelijke verplaatsing.
  • Is een voorstelling wel verplaatst, dan staat deze op de nieuwe datum in de agenda.
  • Is er geen nieuwe datum mogelijk en wordt de voorstelling definitief geannuleerd, dan staat de bestelbutton op geannuleerd.

Je voorstellingsbezoek

Gaat je voorstelling door? Gelukkig! Maar houd graag rekening met het volgende.
De basisregels blijven voor iedereen gelden. Blijf dus thuis als je verkoudheidsklachten of griepverschijnselen hebt. Heb je al een ticket? Neem in dat geval contact op met onze Ticketservice

Coronatoegangsbewijs

  • Naast een geldig ticket controleren we iedereen vanaf 13 jaar ook op het coronatoegangsbewijs middels de QR code van de  CoronaCheck-app. Let op: het gele vaccinatieboekje of een registratiekaart van vaccinatie is geen geldig coronatoegangsbewijs.
  • Neem daarnaast bij je bezoek een legitimatiebewijs mee (paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg
Tijdens een bezoek aan een van onze zalen, vragen we je de aanwijzingen van onze medewerkers te volgen. Is er iets onduidelijk en heb je vragen? Stel ze gerust. Houd daarnaast rekening met het volgende:

  • Als je je door het gebouw beweegt geldt de mondkapjesplicht en anderhalve meter afstand voor iedereen vanaf 13 jaar.
  • Betaal contactloos. Met cash betalen is niet mogelijk.
  • Voorstellingen en concerten hebben geen pauze, de bars en foyers zijn gesloten.
  • Kom niet eerder dan een half uur voor aanvang, je mag meteen in de zaal plaatsnemen.
  • We bieden je graag een flesje water aan, dat je mee de zaal in kan nemen.

Vragen

We begrijpen dat een en ander vragen kan oproepen. We helpen je uiteraard graag op weg, dus neem in dat geval tijdig contact met ons op! Kijk hier voor de openingstijden van de Ticketservice of mail naar communicatie@schouwburgconcertzaaltilburg.nl.