Coronamaatregelen

We zijn ontzettend blij je (weer) te mogen verwelkomen in een van onze zalen! We volgen uiteraard altijd de geldende richtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid en RIVM worden geadviseerd, en leggen je graag uit wat dat betekent voor je bezoek.

  • Onderstaande richtlijnen zijn geldig bij je bezoek.  

Coronatoegangsbewijs

Bij je voorstellingsbezoek maken we gebruik van het coronatoegangsbewijs (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar). Met het gebruik van het coronatoegangsbewijs wordt de 1,5 meter afstand tussen bezoekers in de zaal losgelaten. Om veilig te genieten van de voorstelling of het concert gebruiken wij de CoronaCheck-app bij iedereen vanaf 13 jaar. Hierin kun je een van onderstaande bewijzen omzetten in een QR-code: 

  • Bewijs van vaccinatie (geldig 14 dagen na je laatste vaccinatie)
  • Bewijs van herstel.
  • Bewijs van negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

let op: Het gele vaccinatieboekje of een registratiekaart van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. Enkel de QR-code.

Neem bij je bezoek je legitimatiebewijs mee, dus een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent. 

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen. Kom je uit België? Dan kun je ons bezoeken met de app CovidSafe.

Vragen? We begrijpen dat je vragen kunt hebben over het coronatoegangsbewijs. We helpen je uiteraard graag op weg, dus neem in dat geval tijdig contact met ons op! Kijk hier voor de openingstijden van de Ticketservice of mail naar communicatie@schouwburgconcertzaaltilburg.nl

In het theater 

  • Betaal contactloos, met cash betalen is niet mogelijk (ook niet meer bij Ticketservice).
  • Zit een gratis kop koffie, thee of bronwater inbegrepen in de ticketprijs? Dan wordt deze voorafgaand aan de voorstelling of het concert geschonken. Uiteraard kun je ook andere drankjes bij onze bars bestellen! Je drankje mag je mee de zaal in nemen, of nuttig je aan een van de tafels in onze foyers. 
  • Het is niet langer verplicht een mondkapje te dragen.

Basisregels

We volgen altijd de geldende richtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid en RIVM worden geadviseerd. De basisregels voor medewerkers en gasten zijn:

  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten of griepverschijnselen hebt (bekijk de gezondheidscheck). Neem contact op met Ticketservice over je ticket.
  • Volg de adviezen en regels voor goede hygiëne. Op verschillende plekken in onze gebouwen zijn hygiënische middelen beschikbaar, zoals desinfecterende handgel.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers. Heb je vragen? Stel ze gerust!