Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht tijdens het samenstellen van deze website, is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onjuist of onvolledig is. Wij doen ons uiterste best dit te voorkomen, maar kunnen fouten niet uitsluiten. Zie je onjuiste informatie? Stuur dan een mail aan communicatie@schouwburgconcertzaaltilburg.nl zodat we het kunnen herstellen. 

Beweringen en meningen, geuit in artikelen, recensies en interviews op de site zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van Schouwburg Concertzaal Tilburg ofwel van het bij de voorstelling betrokken impresariaat. 

Bezoekers van de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg mogen geen beelden, informatie en/of teksten openbaar maken of verveelvoudigen zonder expliciete toestemming. 

Stichting Theaters Tilburg is niet aansprakelijk te houden voor (in)directe schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met het gebruik van onze website(s) of een eventueel tijdelijke onmogelijkheid onze site(s) te bereiken. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor (in)directe schade ten gevolge van informatie die door middel van onze site(s) verkregen is.

Privacy & cookies
Schouwburg Concertzaal Tilburg neemt de privacy van onze websitebezoekers en gasten zeer serieus. Bekijk de pagina Privacy & cookies voor meer uitgebreide informatie over je gegevens en hoe deze verwerkt en bewaard worden.