Marc-Marie Huijbregts

UITGESPROKEN

20:15 - 20:15 / Schouwburg

Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom, een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts!

Met een grandioze verschijning verovert Marc-Marie de harten van menig toeschouwer met zijn soloprogramma’s. Hij vangt ze in zijn net van breekbare zinnen en harde verhalen. Tussen zijn soloprogramma’s door grijpt hij met regelmaat terug naar het toneel. Een oude vertrouwde metgezel.

  • let op Er geldt een maximum van 4 tickets per adres. 
  • Eerder stond deze voorstelling gepland op 29 december 2021, maar kon toen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Tickethouders zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van de wijziging.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Trouw over vorige voorstelling FLORISSANT
Marc-Marie Huijbregts flikt het hem weer: een prachtige, kwetsbare voorstelling maken die, bijna zonder dat je het door hebt knaagt aan je ziel. Lees recensie
NRC over vorige voorstelling FLORISSANT
Hij is ome Marc-Marie, die je moeiteloos vermaakt met zijn anekdotes, grappen en levenstips. Ook de praatjes met het publiek leidt hij moeiteloos door naar hilarische observaties. Lees recensie