Compagnie 21

No Bodies

20:15 - 21:15 / Schouwburg

In de voorstelling No Bodies gaan elf dansers en drie live muzikanten, onder leiding van choreograaf Jordy Dik, op zoek naar wie zij willen en mogen zijn. Alleen en samen. Zonder fluwelen handschoenen zoeken zij de confrontatie op met het onbekende. Juist hetgeen dat normaal onzichtbaar en daarmee onbekend blijft, willen zij voelbaar maken. Dan krijgt alles vanzelf een nieuw gezicht.

Compagnie 21 is een professioneel inclusief gezelschap dat gekenmerkt wordt door het organisch samenbrengen van verschillende werelden. De harde kern van Compagnie 21 bestaat uit mensen met een beperking die al jaren worden opgeleid bij Theaterwerkplaats Tiuri. De compagnie biedt hen de kans om de professionele theaterwereld te laten zien wat zij in huis hebben. Op die manier komen we samen in beweging. Een beweging die groter is dan onszelf.

  • Compagnie 21 is een nieuw gezelschap binnen onze programmering. Hier lees je meer over ze.

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Holland Dance Festival
Op het toneel, maar juist ook in de echte wereld. Zonder fluwelen handschoen zoekt Compagnie 21 de confrontatie op met het onbekende. Juist hetgeen dat normaal onzichtbaar en daarmee onbekend blijft, wil het gezelschap, voelbaar maken. “Dan krijgt alles vanzelf een kans op een nieuw gezicht.”
Trailer | Compagnie 21