Babyconcert

Krulmuziek

Babyconcert (0+)

10:15 / Studio / Jeugd & familie

Dit sfeervolle concert betovert je baby met klassieke klanken. De baby’s (0 tot 18 maanden) wiebelen en wiegen op de vrolijke en rustgevende klanken van klassieke muziek. Krulmuziek trakteert de baby’s op betoverende klanken, om daarna samen te zwieren met een draagdans. Je baby speelt met een rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en mag tijdens het concert dichtbij de muzikanten kruipen of genieten op schoot bij papa of mama.

  • concept & spel Félice van der Sande ensemble Hester Verhoeff, Zdenka Prochazkova & Sebastiaan van den Bergh regie Panda van Proosdij
  • tickets Iedere baby kan worden vergezeld door één ouder, kies hiervoor het duo-ticket 'Op de vloer'. Komt er nog een ouder mee? Die kan plaatsnemen op de tribune. Kies dan het ticket 'Op de tribune'.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Een ouder
Met onze oudste zijn we bij twee babyconcerten geweest, wat was dat genieten! Heel mooi om het contact tussen de muzikanten en kinderen te zien. Ik zag een moeder naast mij een traantje wegpinken zo ontroerd, dus ik ben niet de enige die genoot.
Een ouder
Gisteren voor het eerst naar Krulmuziek geweest met m'n 11-maander. Wat was ze onder de indruk! Ze heeft het hele concert met grote ogen gekeken en luisterde in opperste concentratie. Ze was zo verdiept in de muziek dat ik vooral niet mocht storen door mee te klappen... Als ouder heb ik ook onwijs genoten van de prachtige muziek, de mooie liedjes en de lieve manier van presenteren van de muzikanten en Félice. Een aanrader!