Coördinator Hospitality Jostijn Ligtvoet

Coördinator Hospitality

Ben jij een ervaren, mens- en gastgerichte aanpakker?

Solliciteren
Coördinator Hospitality Jostijn Ligtvoet

Met een capaciteit van 850 stoelen in de Schouwburg, 750 in de Concertzaal en tussen de 160 en 700 gasten in de Studio, ruim 400 voorstellingen en concerten per jaar, zakelijke evenementen en tal van verhuringen is het dag in dag uit een drukte van jewelste in ons gebouw. We zijn hét podium voor theatrale en muzikale ontmoetingen in Tilburg.

In september van dit jaar opent vóór onze deur het gloednieuwe Stadsforum; een plein van en voor de stad. Deze ontwikkeling inspireerde ons om ook onze deuren vanaf september 7 dagen per week te openen. Van 10 uur ’s ochtends tot sluitingstijd ben je van harte welkom bij onze nieuwe dagfunctie Boove & Benee!

Op de eerste verdieping – Boove - ontstaat een stadsfoyer die de hele dag uitnodigt om te komen flexwerken of studeren. Benee is het Stadscafé aan het Stadsforum. Een plek voor koffie met de krant, lunch, gezellige borrel op het zomer- én winterterras, een lekker hapje eten en napraten na voorstellingen en concerten. Op de kaart vind je all day comfort food en klassiekers met een twist. Lokaal, verantwoord en duurzaam. Het totale concept is een bruisende plek, in een inspirerende culturele omgeving, aan een prachtig plein; dé plek voor ontmoeten, eten & drinken, werken, studeren en gewoon zíjn.

Het hospitality-team verzorgt de publieksservice en drankvoorziening voor, tijdens en na voorstellingen en concerten. Daarnaast verzorgen we commerciële activiteiten, vaak met catering binnen ons gebouw.

De afdeling hospitality van Schouwburg Concertzaal Tilburg is op zoek naar

Een Coördinator Hospitality (32 uur per week)

Een ervaren, mens- en gastgerichte aanpakker

Jij:
Onze nieuwe collega is op voorstellings- en evenementdagen eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vloer. Je bent zichtbaar voor zowel de artiesten als onze gasten. Je stuurt het team aan in de foyer en fungeert ook als hoofd BHV bij calamiteiten. Naast de operationele inzet, pak je samen met de andere twee coördinatoren de overige werkzaamheden op, zoals: onboarding van (betaalde en vrijwillige) medewerkers, roostering, bestellingen, urenregistratie, verzorgen van trainingen, overleggen bijwonen, etc.

Jouw kwaliteiten:

  • Ervaring: Wij zoeken een collega met ruime ervaring in de horeca, met specifieke ervaring in het draaien van evenementen/partijen. Je bent vier tot vijf dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avond;
  • Leiding geven: Je bent van nature een coachend leidinggevende, waar de medewerkers en vrijwilligers graag een stapje extra voor zetten. De medewerker staat voor jou, samen met de gast op nummer één;
  • Gastgerichtheid: Zit in je genen. De medewerkers hospitality zijn het visitekaartje van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Jij zorgt dan ook dat dit contact zo gastgericht als mogelijk verloopt. Je geeft hierin het voorbeeld en stuurt bij wanneer nodig.

Wat we bieden:

  • Positiviteit en teamspirit met veel jonge mensen die veelal een directe link hebben met ons cultureel aanbod;
  • Hele fijne medewerkersregeling;
  • Diverse trainingen;
  • Goed salaris: Salarisschaal 6 van de Nederlandse Podia (€ 2.657 - € 3.711) o.b.v. fulltime dienstverband plus onregelmatigheidstoeslag;
  • Contract voor een jaar met een maand proeftijd met de intentie om dit daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Reiskosten woon-werkverkeer bij een enkele reisafstand van 10 km.

We zien je sollicitatie, CV en motivatiebrief, met bijzondere interesse tegemoet.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Arnaud de Graaf, Hoofd Horeca & Sales via e-mail adegraaf@schouwburgconcertzaaltilburg.nl of per telefoon 06-31022022. Reageren kan tot en met 15 juli as.