Gastvrouw of gastheer (vrijwillig) Jules van Iperen

Gastvrouw of gastheer (vrijwillig)

Ben jij de open, vriendelijk en welkomende gastvrouw of gastheer voor de stadsfoyer?

Solliciteren
Gastvrouw of gastheer (vrijwillig) Jules van Iperen

In september van dit jaar opent voor onze deur het gloednieuwe Stadsforum; een plein van én voor de stad. Dit heeft ons mede geïnspireerd om onze deuren vanaf september ook 7 dagen per week te openen. Van 10 uur ’s ochtends tot sluitingstijd ben je dan van harte welkom bij onze nieuwe dagfunctie Boove & Benee. Het totale concept is een bruisende plek, in een inspirerende culturele omgeving, aan een prachtig plein; dé plek voor ontmoeten, eten & drinken, werken, studeren en gewoon zíjn.

Op de eerste verdieping – Boove – ontwikkelen we een stadsfoyer die de hele dag uitnodigt om te komen flexwerken of studeren. Er zijn verschillende zitjes, voldoende stopcontacten voor laptops, fijne werkplekken en de sfeer ademt open, flexibel en welkom. Studenten van Fontys trekken zich hier terug om te studeren, werknemers van de gemeente vinden hier een fijne flexplek, de buurman die thuis de rust niet vindt leest hier een boek, soms loopt er iemand binnen die gewoon benieuwd is naar het prachtige gebouw. Je bent vrij om hier te zijn, om hier te verblijven. Een consumptie is niet verplicht. De bezoeker mag een eigen bammetje meenemen, maar door middel van een QR-code op tafel kan eenvoudig de menukaart van beneden gescand worden voor koffie, een lekkere salade of kop soep. Is er een voorstelling in de Schouwburg, dan is de stadsfoyer ’s avonds ook de garderobe. Het publiek mixt. Boove is op voorstellingsavonden ook de overloopfoyer. Met de stadsfoyer bieden we een lichte, comfortabele en vrij toegankelijke publieke verblijfsruimte midden in de stad.

Voor stadsfoyer Boove nodigt Schouwburg Concertzaal Tilburg betrokken Tilburgers uit zich te verbinden als

Gastvrouw of gastheer (vrijwillig)

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de stadsfoyer en zijn op zoek naar open, vriendelijk en welkomende gastheren en -vrouwen die – naast dat ze een oogje in het zeil houden – gasten voorzien van praktische informatie, een glimlach, bijzondere informatie over het gebouw en contact leggen met de collega’s van Schouwburg Concertzaal Tilburg en Boove & Benee als dat nodig is.

Jij:

  • Ben je dé gastvrouw of gastheer van de stadsfoyer. Samen met een collega-vrijwilliger verwelkom je de bezoekers en zie je toe op een gastvrij en aangenaam verblijf van iedereen die de stadsfoyer komt bezoeken;
  • Je geeft informatie, verwijst horeca-bezoekers naar Stadscafé Benee en schakelt andere afdelingen in als je een vraag niet kunt beantwoorden;
  • Je bent ook de ogen en oren van de Schouwburg. Wanneer nodig spreek je de bezoekers aan. Je houdt direct contact over de gang van zaken met je collega's van het stadscafé en de receptie;
  • We verwachten dat je minimaal één dienst van vier uur per week beschikbaar bent. De werktijden van de diensten zijn van 10.00 tot 14.00 uur óf van 14.00 tot 18.00 uur.

Wat we bieden:

  • Schouwburg Concertzaal Tilburg ziet haar vrijwilligers als volwaardige collega’s;
  • Je wordt goed ingewerkt, zodat je je rol met een goed gevoel kunt uitvoeren;
  • Je maakt gebruik van de medewerkersregeling: je kunt gratis naar voorstellingen en wanneer je iemand meeneemt kost dat maar € 4,-.

We zien je sollicitatie en cv graag tegemoet.