Sous-chef

Sous-chef

Zorg jij samen met het keukenteam dat iedereen zich thuis voelt in het Stadscafé?

Solliciteren
Sous-chef

Met een capaciteit van 850 stoelen in de Schouwburg, 750 in de Concertzaal en tussen de 160 en 700 gasten in de Studio, ruim 400 voorstellingen en concerten per jaar, zakelijke evenementen en tal van verhuringen is het dag in dag uit een drukte van jewelste bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. We zijn hét podium voor theatrale en muzikale ontmoetingen in Tilburg.

In september van dit jaar opent voor onze deur het gloednieuwe Stadsforum; een plein van en voor de stad. Het heeft ons mede geïnspireerd ook onze deuren vanaf september 7 dagen per week te openen. Van 10 uur ’s ochtends tot sluit ben je dan van harte welkom bij onze nieuwe dagfunctie Boove & Benee. Op de eerste verdieping – Boove - maken we een stadsfoyer die de hele dag uitnodigt om te komen flexwerken of studeren. Benee is het Stadscafé aan het Stadsforum. Een plek voor koffie met de krant, lunch, gezellige borrel op het zomer- én winterterras, een gezellig hapje eten en napraten na voorstellingen en concerten. Op de kaart vind je all day comfort food en klassiekers met een twist. Lokaal, verantwoord en duurzaam. Het totale concept is een bruisende plek, in een inspirerende culturele omgeving, aan een prachtig plein; dé plek voor ontmoeten, eten & drinken, werken, studeren en gewoon zijn.

Voor onze nieuwe all day dagfunctie Boove & Benee zoeken we een

Sous-chef (M/V/X)

We vinden het superbelangrijk dat jij de thuis voelt in het Stadscafé. Samen met de chef-kok en het keukenteam zorg je ervoor dat de collega’s en onze gasten zich net zo thuis voelen. En het leuke: in onze nieuwe formule vinden we jouw culinaire inbreng belangrijk. Want een aantal kaders hebben we gezet, de invulling doen we samen met jou. En jij? Mag je verheugen op samenwerken met een team van gastvrije en enthousiaste professionals.

Jij:

  • Jij bent medeverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen van de keuken. De chef-kok is eindverantwoordelijk;
  • Werkt fulltime in 4 dagen per week;
  • Je team gaat voor je door het vuur en de bedieningsmedewerkers serveren met trots de creatieve creaties;
  • De gasten zijn lovend over de snelle service én de prettige culinaire ervaring;
  • Lokale producenten weten je te vinden.

Jouw ster-kwaliteiten:

  • Je weet het keukenteam en de mise-en-place zo te organiseren, dat er binnen twee uur, 100 couverts a-la-carte diner verzorgd kunnen worden;
  • Je weet telkens weer de creativiteit te vinden voor verrassende gerechten, maar weet dit ook te vertalen naar snelheid van doorgifte.

De vanzelfsprekendheden die je meeneemt:

  • Kennis van calculeren;
  • HACCP;
  • Bekend met Green Key;
  • Ervaren en inspirerend leermeester;
  • Ruime ervaring.

Wat we bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste, gastgerichte collega’s;
  • Trainingsmogelijkheden;
  • Inschaling op basis van de cao Nederlandse Podia (schaal 6 | € 2.657,12 - € 3.423,17);
  • We bieden je een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand. Bij goed functioneren zetten we het contract om naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Reiskosten woon-werkverkeer bij een enkele reisafstand van 10 km of meer;
  • Aanvullend een fijne medewerkersregeling van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

We zien je sollicitatie, CV en motivatiebrief, met bijzondere interesse tegemoet.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Arnaud de Graaf, Hoofd Horeca & Sales via e-mail adegraaf@schouwburgconcertzaaltilburg.nl of per telefoon 06-31022022. Reageren kan tot en met 15 juli as.