Stage Communicatie & Marketing Jules van Iperen

Stage Communicatie & Marketing

Ben je op zoek naar de tofste stageplek van Tilburg?

Solliciteren
Stage Communicatie & Marketing Jules van Iperen
Ben je op zoek naar de tofste stageplek van Tilburg? Hou je van theater, kunst en cultuur? Heb je een vlotte pen, scherp oog voor vormgeving en navigeer jij in de online wereld zonder kompas? He, hoi! Dan zoeken we jou!

Team marketing van Schouwburg Concertzaal Tilburg heeft altijd plek voor een gemotiveerde, leergierige en gezellige student die op zoek is naar een meewerkstage. We kunnen niet wachten je meer te leren over (cultuur-)marketing, het bereiken van doelgroepen en strategische communicatiekeuzes. Tegelijkertijd zijn we benieuwd naar jouw ideeën over het bereiken van specifieke doelgroepen en horen we graag over de laatste communicatietrends.

Je werkt bij ons volop mee in het dynamische marketingteam, waar we voldoende tijd en aandacht hebben voor goede begeleiding. Werken bij Schouwburg Concertzaal Tilburg is nooit saai, geen dag is hetzelfde. Het ene uur werk je onze website bij met pauze- en eindtijden, het andere uur denk je mee over een grote social mediacampagne. En is er plotseling hulp nodig bij het begeleiden van een aantal schoolvoorstellingen? Dan spring je snel even bij. En kan jij ook nog eens goed met social media omgaan?

Als stagiair(e) Communicatie & marketing ondersteun je onze afdeling, passend bij wie jij bent, met onder andere:

  • Het schrijven van wervende teksten voor online en offline middelen
  • Het meedenken, uitvoeren en analyseren van voorstellingsacties
  • Ondersteunen bij het maken van digitale nieuwsbrieven en andere mailings
  • Het bedenken en uitvoeren van social media acties
  • Het bedenken en uitvoeren van creatie & social content
  • Het bijhouden en analyseren van de website en social kanalen
  • Contact via de mail onderhouden met gezelschappen

Uiteraard kan het takenpakket desgewenst aangepast worden om jouw persoonlijke leerdoelen te behalen en krijg je voldoende tijd om aan je schoolopdrachten te werken. Je krijgt bij ons veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Natuurlijk kan je voorstellingen gratis bezoeken en krijg je een stagevergoeding.

Denk je ‘die plek is voor mij!”, stuur dan je motivatie en cv naar communicatie@schouwburgconcertzaaltilburg.nl en dan hoor je van ons!