Nieuws Jules van Iperen

Nieuws

We’re OPEN

Feestelijke seizoensstart én
opening Boove & Benee
13 – 14 - 15 sept a.s.

Zet maar vast een kruisje in de agenda in het weekend van 13, 14 en 15 september aanstaande; dan openen we op feestelijke wijze het nieuwe theaterseizoen én Boove & Benee! Hoe? Met een bomvol, feestelijk, verrassend, cultureel, muzikaal én smakelijk programma in de zalen, de foyers, het nieuwe stadscafé en op het terras. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws. Zo kondigen we binnenkort het volledige programma aan. En als je nog elpees op zolder hebt liggen, weet dat er dan voordeel op je ligt te wachten…

It’s all in the MIX
Hans Klok strijkt neer in de Schouwburg en thuisorkest Kamerata Zuid slaat de handen ineen met Di-Rect frontman Marcel Veenendaal voor een exclusieve avond in de Concertzaal; voor het zaalprogramma zijn de kaarten inmiddels in de verkoop. Maar er is meer. Binnenkort presenteren we het verrassende ‘fringe’-programma dat buiten de zalen plaatsvindt en waar je geen tickets voor hoeft te kopen. Het vrij toegankelijke programma met activiteiten voor jong en oud wordt binnenkort bekend gemaakt.

We’re OPEN

‘Het programma bestaat uit korte, verrassende optredens en activiteiten buíten onze zalen, om onze ruimtes binnen en buiten te vieren! En natuurlijk leggen we de link met Boove & Benee, het bruisende horeca-hart van Schouwburg Concertzaal Tilburg’


– Gijs van Schijndel, hoofd programma

BUBBELS! | Boove & Benee
Op vrijdag 13 september knallen de kurken, dan openen we officieel Boove & Benee; stadsfoyer en stadscafé waar je 365 dagen per jaar vanaf 10 uur ’s ochtends welkom bent voor koffie en de krant, de lunch, een borrel met vrienden, gezellig hapje eten of napraten na een voorstelling. In de stadsfoyer Boove vind je inspiratievolle en groene werk- en studieplekken. Het nieuwe team van Boove & Benee kan niet wachten je in het openingsweekend te ontvangen, presenteert met trots de all day comfort menukaart, borrelbites én tapt en schenkt uit het rijke assortiment! Benieuwd? Dan zien we je snel!

Een ELPEE voor BENEE
Heb jij nog oude langspeelplaten die ergens liggen te verstoffen, maar die je niet wilt weggooien? Gefrustreerd dat de dj nooit jouw verzoeknummer draait, omdat je muzieksmaak nogal ‘out there’ is? Muziek speelt een grote rol bij het nieuwe Stadscafé Benee en jouw oude elpees zijn binnenkort om te zetten in klinkend voordeel… STAY TUNED!

2872

Programma openingsweekend

 • Hans Klok

  Face the Future

  show

  vr 13 sep

  20:15

  vr 13 sep 2024

  20:15

  vr 13 sep

  20:15

 • Hans Klok

  Face the Future

  show

  za 14 sep

  20:15

  za 14 sep 2024

  20:15

  za 14 sep

  20:15

 • za 14 sep

  20:30

  za 14 sep 2024

  20:30

  za 14 sep

  20:30

 • Hans Klok

  Face the Future

  show

  zo 15 sep

  14:30

  zo 15 sep 2024

  14:30

  zo 15 sep

  14:30