Bereikbaarheid i.v.m. aanleg Stadsforum

De werkzaamheden voor de aanleg van het Stadsforum zijn in volle gang. Dit betekent dat een groot deel van ons voorterrein is afgesloten met hekken. Kom je vanaf parkeergarage Schouwburg? Steek dan de Schouwburgring over en loop via de Schouwburgpromenade rechts richting onze zalen. Ter hoogte van de studio kun je oversteken om bij die zaal te komen. Ga je naar de schouwburg of concertzaal, steek dan de weg over ter hoogte van de hoofdingang van de schouwburg. Vanaf deze plek zijn beide zalen bereikbaar.

Bereikbaarheid parkeergarages
De parkeergarages in de binnenstad blijven allemaal bereikbaar. Soms wijzigt de aanrijroute. Zo is de parkeergarage Koningsplein (vlakbij de concertzaal) alleen via de Piusstraat bereikbaar. Voorheen was deze garage ook via de Bisschop Zwijsenstraat bereikbaar. Sinds donderdag 20 april kan autoverkeer op de Paleisring/Stadhuisplein niet meer linksaf slaan naar de Bisschop Zwijsenstraat, met uitzondering van de hulpdiensten, taxi’s en lijnbussen.

De parkeergarages Pieter Vreedeplein en Heuvelpoort blijven via de Heuvelring bereikbaar. De parkeergarage Emmapassage is bereikbaar via de Heuvelring en via de Piusstraat.

Meer informatie over alle maatregelen vind je op deze pagina.

Fietsenstalling concertzaal
De fietsenstalling bij de concertzaal blijft bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Impressie van de toekomstige Schouwburgring. Rechts zie je de concertzaal.