Bewaar je ticket, geniet later

COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector. Samen met de brancheverenigingen en ministerie van OCW hebben we dan ook gezocht naar een passende oplossing voor onze gasten. We zetten ons allereerst in om zoveel mogelijk nieuwe data te vinden voor de voorstellingen en concerten die nu geen doorgang kunnen vinden. Als dit niet mogelijk is, dan wordt het evenement definitief afgelast.

In het geval van verplaatsing blijft het originele ticket gewoon geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum of heb je tickets voor een voorstelling of concert dat definitief geannuleerd wordt? In dat geval bieden we je de mogelijkheid je ticket om te zetten in een digitale voucher of het aankoopbedrag te doneren. Uiteraard blijft het ook mogelijk je geld terug te vragen. 

Bewaar je ticket, geniet later

Met Bewaar je ticket, geniet later hoopt de sector dat houders van tickets hun bezoek aan hun favoriete podium of event uitstellen. Daardoor kan de culturele sector de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opvangen. Dit geeft de sector de ruimte om te werken aan nieuwe evenementen in de toekomst. Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden hiermee geholpen, maar juist ook de mensen achter de schermen die deze evenementen mede mogelijk maken zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en andere werknemers en zelfstandigen in de sector.

Lees meer op www.bewaarjeticket.nl

Vanaf wanneer kan ik hierover informatie verwachten?

We starten op korte termijn met het verplaatsen en annuleren van de afgelaste voorstellingen en concerten (d.d. 11 mei). We informeren je hierover via e-mail en vragen je je keuze door te geven via het bijgevoegde formulier.