De deuren mogen wéér wat wijder open. Kom je ook?

De deuren van Schouwburg Concertzaal Tilburg zijn alweer enkele weken geopend. Wat heerlijk om onze gasten weer te mogen ontvangen! We zijn ongelooflijk blij dat tijdens de persconferentie op 15 februari verdere versoepelingen zijn aangekondigd, waarmee die deuren nog wat verder open mogen en er steeds minder restricties en voorwaarden gelden.

Stapsgewijs

De versoepelingen worden in twee stappen doorgevoerd, en hebben natuurlijk invloed op hoe een bezoek aan een van onze voorstellingen of concerten verloopt. Inmiddels is de laatste stap per 25 februari ingegaan, en is het niet langer nodig een coronatoegangsbewijs te tonen of een mondkapje te dragen. Lees er meer over op deze pagina

Annuleren & verplaatsen

Ondanks de versoepelingen zullen sommige voorstellingen en concerten alsnog niet door kunnen gaan (op de geplande datum): een besmetting van een artiest, een tourplanning die op z'n kop staat, en soms zelfs de keuze om een voorstelling in z'n geheel niet meer te spelen. Mocht dit het geval zijn, dan informeren we tickethouders altijd persoonlijk en zo snel mogelijk.