Gaan voorstellingen en concerten bij Theaters Tilburg door?

concertzaal in coronatijd - Amsterdam Sinfonietta 4 september jl.
concertzaal in coronatijd - Amsterdam Sinfonietta 4 september jl.

foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

update: 11 november, 17:00 uur

Omdat we het belangrijk vinden een veilige en prettige theaterbeleving te bieden voor zowel gasten als artiesten, kiezen we er voor de voorstellingen en concerten t/m 30 november af te gelasten. Dat geeft ons de tijd om daarna de deuren weer te openen, binnen wat mag en kan. √Čn op een verantwoorde en veilige manier. Gasten met tickets worden uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Door de aanscherping, verlenging en verzwaring van de coronamaatregelen zagen we ons al genoodzaakt de deuren te sluiten van woensdag 14 oktober t/m woensdag 18 november. We hebben al veel voorstellingen en concerten in deze periode verplaatst naar een nieuwe datum, en hebben helaas ook al een aantal programma's moeten annuleren. 

Tenslotte worden voor de periode vanaf 1 december op verzoek van artiest en/of het gezelschap enkele voorstellingen en concerten teruggetrokken. De geplande tours worden in sommige gevallen verzet naar het nieuwe jaar, anderen komen te vervallen. Voor alle voorstellingen en concerten geldt dat wanneer er iets wijzigt, we gasten uiteraard op de hoogte houden. 

Theaters Tilburg & coronamaatregelen

Alle informatie over hoe we omgaan met de maatregelen, wat het betekent voor een bezoek aan ons theater of restitutie van afgelaste voorstellingen, lees je terug op de informatiepagina