Lucebert: ik zag je, en wat was je mooi

Lucebert. Een plek waar veel theater- en concertbezoeken begonnen en eindigden, in het hart van onze gebouwen. Waar gastvrijheid bovenaan stond en culinaire klasse werd geserveerd. Lucebert. Waar altijd tijd was voor een praatje, en altijd rekening gehouden werd met jouw wensen. Het kersje op de taart van een ├ęcht avondje uit. Lucebert. Waar de hand niet werd omgedraaid voor een diner voor honderden gasten, maar de kleine speciale momenten evenveel liefde en aandacht kregen. We sluiten de restaurantdeuren voor de laatste keer. 

fotograaf: Jostijn Ligtvoet Fotografie
fotograaf: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Hoewel we hoopten ongeschonden uit de crisis te komen, kwamen we eind deze zomer tot de conclusie dat een ingrijpend besluit onvermijdelijk was: de sluiting van ons restaurant Lucebert per 1 januari 2021. Wie had toen kunnen voorzien dat de tweede coronagolf en bijbehorende maatregelen voor de horeca dat moment zou vervroegen. Het is dan ook met pijn in ons hart te moeten melden dat de deuren van restaurant Lucebert inmiddels al voor de laatste keer gesloten blijken. 

We willen alle gasten bedanken. We hebben genoten van jullie aanwezigheid en het was een feest jullie iedere keer weer te mogen ontvangen. Lucebert, ik zag je. En wat was je mooi. 

fotograaf: Jostijn Ligtvoet Fotografie
fotograaf: Jostijn Ligtvoet Fotografie