Metro - regelloze ruimte in de schouwburg

Creatieve sessie in Metro
Creatieve sessie in Metro

Sinds kort beschikken we in onze schouwburg over Metro. Het is een regelloze ruimte, een van de drie in Tilburg en tevens thuisbasis van onze jongvolwassen community T*Agency. Zoals de naam doet vermoeden is Metro onder de grond gevestigd. In de kelder, in de ruimte die voorheen de naam 'Bertje' droeg. 

De Gemeente Tilburg zet verschillende regelloze ruimtes op in de stad. Naast de eerste regelloze ruimte ‘De Nachtzuster’ beschikken we in ons gebouw nu dus over Metro. Gericht op jongvolwassenen die met hun kennis en creativiteit impact willen maken.

De kern van deze ruimte zit vooral in het future proof maken van Tilburg. Zo zal de ruimte om de paar weken in het teken staan van verschillende thema’s, van klimaat tot gelijkheid en meer. Er vinden allerlei soorten mini-events plaats. Denk aan brainstorms, club meetings, interessante talks en creatieve sessies. Ook beschikt Metro over een podcast studio. In deze ruimte kunnen jonge, creatieve Tilburgers met een plan hun eigen podcast opnemen.

Ben je benieuwd naar wat er te doen is? Houd de website en instagram van T*Agency in de gaten!