Nieuwe bedrijfskleding voor SCT

SCT Medewerkers dragen de nieuwe bedrijfskleding
SCT Medewerkers dragen de nieuwe bedrijfskleding

foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Tilburg - Een avond naar de concertzaal of de schouwburg met de grandeur die daarbij past. Goed geklede gasten en personeel dat zich met het publiek identificeert. Dat was het beeld dat Dyanne Beekman voor zich zag toen ze het verzoek kreeg om nieuwe bedrijfskleding te ontwerpen voor de hospitalitymedewerkers van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Dyanne Beekman: “Theater is iets waar je goed gekleed naartoe gaat, of misschien moet ik zeggen naar toe ging. Tegenwoordig zie je vooral veel jeans en casual kleding. Om daar een knipoog naar te maken hebben we de traditionele vormen uitgevoerd in een denim stof, immers, de gasten komen het liefst ook in een jeans. Met deze kleding houden we respect voor de gasten zoals ook de artiesten dat doen. Want niets is zo belangrijk als een fijn publiek.”

Tijdens een speciale kledingpresentatie, waarbij dit keer de medewerkers op het podium stonden in plaats van artiesten, werd de kleding feestelijk onthuld. Wat de nieuwe kleding extra bijzonder maakt, is dat iedere medewerker uit de collectie kiest wat het beste past en voelt.

Directeur Rob van Steen is zeer tevreden met het resultaat. “Onze medewerkers maken in de verschillende zalen waardevolle ontmoetingen met de artiesten mogelijk. We willen graag dat alle inwoners en bedrijven uit de regio zich bij ons welkom voelen en dat iedereen zich daarbij comfortabel en bijzonder voelt. Dat is met deze nieuwe kledinglijn van Dyanne Beekman uitstekend gelukt.”

Medewerkers zullen de kleding van Dyanne Beekman per direct dragen, het theater- en concertseizoen is immers al volop gaande. De nieuwe outfits maken de theaterbeleving helemaal compleet.