Rozemarijn Romeijn winnaar Cultuurmarketing Award

Bij de uitreiking van de Cultuurmarketing Awards (foto: Bart Grietens)

Wij feliciteren onze collega Rozemarijn Romeijn van harte met de Cultuurmarketing Award! Rozemarijn won de award voor haar grote verdiensten voor ons jongerenplatform T*Agency.

De tweejaarlijkse Cultuurmarketing Awards zijn dé prijzen voor de beste marketingcases in de cultuursector. Culturele organisaties hebben het afgelopen jaar nauwelijks publiek mogen ontvangen, maar grijpen de coronacrisis wel aan om positieve verandering te brengen en te innoveren. Om die reden werden tijdens de Cultuurmarketing Awards 2021 persoonsgebonden prijzen uitgereikt aan marketeers en jonge marketingtalenten die het afgelopen jaar voor innovatie in hun organisatie hebben gezorgd.

Cultuurmarketing: "Community-based platform T*Agency van Theaters Tilburg is niet zomaar een jongerenproject, maar een toekomstgerichte strategie die breed wordt gedragen in de organisatie. Rozemarijn heeft als publiekswerker niet alleen afdelingen aan elkaar weten te verbinden, maar ook verandering naar buiten toe gerealiseerd.”

Kijk hier voor meer informatie over de Cultuurmarketing Awards.

Rozemarijn Romeijn - foto: Suzanne Waijers