Seizoen 2021/2022 komt eraan!

Achter de schermen zijn we bij Theaters Tilburg druk bezig om in juni het programma van 2021/2022 te kunnen lanceren én de verkoop ervan te starten. Amélie de Musical, Peter Pannekoek, Kamermuziek Souvenir, Scapino Ballet Rotterdam, Maarten van Rossem... onze agenda is als vanouds een mooie mix van divers programma met voor ieder wat wils.

Schrijf deze data alvast in je agenda!

  • Op donderdag 10 juni lanceren we het nieuwe programma 2021/2022 op onze website.
  • Ambassadeurs van Theaters Tilburg ontvangen uiteraard weer voorrang op de verkoop: onze Vroegboekers, Vrienden en Partners kunnen vanaf zaterdag 19 juni hun tickets bestellen. 
  • Vanaf zaterdag 26 juni start vervolgens de openbare verkoop. 


De verkoop start op beide dagen om 12:00 uur online, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Amélie, de Musical
Amélie, de Musical (29 t/m 31 oktober)
  • Hoe we gaan verkopen!

Ook voor het nieuwe seizoen volgt Theaters Tilburg uiteraard de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid. Nu de berichten positief zijn, wordt er geen1,5 meter meer in acht genomen bij het bestellen van tickets in de zalen vanaf september. Mocht tegen die tijd onverhoopt blijken dat de maatregelen aangescherpt worden, en een volle zaal niet mogelijk is? Dan brengen we je altijd tijdig op de hoogte, en blijf je recht op volledige restitutie houden als een voorstelling of concert om deze reden niet kan doorgaan. We verwachten hier na de persconferentie op 13 augustus meer over te kunnen melden. 

  • Verplaatst programma

Voor een handjevol voorstellingen en concerten in het nieuwe theater- en concertseizoen zijn al tickets verkocht. Dit gaat om programma dat we eerder al in de verkoop hadden, en dat verplaatst is – met alle gasten – naar een datum in het nieuwe seizoen 2021/2022. Bij de start verkoop in juni, gaan in dat geval alleen nog de resterende tickets in de verkoop.

  • Nieuwe voorwaarden voor retourneren

Vanaf september 2021 passen we onze retourneringsvoorwaarden aan. Je kan je tickets tot drie dagen voor de voorstelling of het concert retourneren; je ontvangt het aankoopbedrag retour als digitaal tegoed (minus € 2,50 administratiekosten per voorstelling).

Wil je toch graag de mogelijkheid je tickets te retourneren tot op de dag van de voorstelling of het concert zelf? Sluit dan een annuleringsverzekering af over je bestelde tickets. Voor € 7,50 verzeker je de volledige order, en nemen we – zonder opgaaf van reden – je tickets tot op de dag zelf retour. Ook in dit geval ontvang je het aankoopbedrag retour als digitaal tegoed (minus € 2,50 administratiekosten per voorstelling).

  • Nieuwe kans-regeling komt terug

Met de start van het nieuwe seizoen, komt ook de Nieuwe kans-regeling weer terug! Voldoet een voorstelling of concert niet aan de verwachting? Meld je dan in de pauze bij een van onze medewerkers. We nemen je tickets retour, en bieden je restitutie (minus administratiekosten) in de vorm van een digitaal tegoed aan. Op die manier kun je op een later moment een nieuwe voorstelling uitkiezen!