Verkoopdata, voorwaarden & uitzonderingen

Als Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg profiteer je van een aantrekkelijke korting van 10% én voorrang op de kaartverkoop. 

  • Voorrang op de voorverkoop

In de voorverkoop presenteren we (een deel van) het theater- en concertseizoen, en ontvang je als Ambassadeur een week voorrang.

Voor theater-en concertseizoen 2023/2024 zijn dit de verkoopdata:
• zaterdag 20 mei 12:00 uur (reguliere ticketverkoop start 27 mei om 12:00 uur)

In de voorverkoop maak je eenvoudig gebruik van de voorrang door als Ambassadeur in te loggen op Mijn account op onze website.

  • Voorrang op bijboekingen

Boeken we gedurende het seizoen nieuwe voorstellingen of concerten bij? Dan word je als Ambassadeur enkele dagen voorafgaand aan de kaartverkoop op de hoogte gebracht middels de nieuwsbrief. Vrijwel voor alle bijboekingen ontvang je als Ambassadeur een dag of enkele dagen voorrang op de kaartverkoop.

  • Geldigheid korting

Als je tussen 20 mei en 1 september tickets bestelt voor seizoen 23/24 ontvang je per ambassadeurschap 10% korting op één ticket per voorstelling. Extra tickets kun je wel met voorrang bestellen, maar hierbij geldt niet de kortingsregeling. 

Bij een aantal evenementen is de 10% korting niet van toepassing. Dit geldt voor onze horeca- en talentontwikkelingsevenementen en voor evenementen die via externe kanalen worden verkocht. Tenslotte geldt voor sommige voorstellingen en concerten op verzoek van het gezelschap en/of de artiest geen ambassadeurskorting.

Voor voorstellingen en concerten die we na de voorverkoop bijboeken, geldt de Ambassadeurskorting ook regelmatig. Hierover informeren we je in de exclusieve nieuwsbrief. 

  • Verzilveren van je korting?

Je activeert de korting in het bestelproces met je persoonlijke code, die terug te vinden is in Mijn Account. Bestel je rechtstreeks via de Ticketservice? Geef dan aan dat je Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg bent. De kortingsperiode loopt van 20 mei tot 1 september.

  • Uitzonderingen

Als Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg ontvang je 10% korting op je ticket(s), én een week voorrang op de verkoop. Er zijn enkele uitzonderingen, die je als volgt herkent: 

• De speciale Ambassadeursprijs wordt niet vermeld bij de ticketprijzen als deze niet (meer) geldig is.