Verkoopdata, voorwaarden & uitzonderingen

Als Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg profiteer je van een aantrekkelijke korting van 10% én voorrang op de kaartverkoop.

  • Voorrang op de voorverkoop

In de voorverkoop presenteren we (een deel van) het theater- en concertseizoen, en ontvang je als Ambassadeur een week voorrang.

Voor theater-en concertseizoen 2021/2022 zijn dit de verkoopdata:
• zaterdag 19 juni 12:00 uur (reguliere ticketverkoop start 26 juni om 12:00 uur)
• zaterdag 4 september 12:00 uur (reguliere ticketverkoop start 11 september om 12:00 uur)

In de voorverkoop maak je eenvoudig gebruik van de voorrang door als Ambassadeur in te loggen op Mijn account op onze website.

  • Voorrang op bijboekingen

Boeken we gedurende het seizoen nieuwe voorstellingen of concerten bij? Dan word je als Ambassadeur enkele dagen voorafgaand aan de kaartverkoop op de hoogte gebracht middels de nieuwsbrief. Vrijwel voor alle bijboekingen ontvang je als Ambassadeur enkele dagen voorrang op de kaartverkoop.

  • Geldigheid korting

Je ontvangt per ambassadeurschap 10% korting op één ticket per voorstelling. Extra tickets kun je wel met voorrang bestellen, maar hierbij geldt niet de kortingsregeling. 

Bij een aantal evenementen is de 10% korting niet van toepassing. Dit geldt voor onze horeca- en talentontwikkelingsevenementen en voor evenementen die via externe kanalen worden verkocht. Tenslotte geldt voor sommige voorstellingen en concerten op verzoek van het gezelschap en/of de artiest geen ambassadeurskorting.

Voor voorstellingen en concerten die we na de voorverkoop bijboeken, geldt de Ambassadeurskorting ook regelmatig. Hierover informeren we je in de exclusieve nieuwsbrief. 

  • Verzilveren van je korting?

Je activeert de korting in het bestelproces met je persoonlijke code, die terug te vinden is in Mijn Account. Bestel je rechtstreeks via de Ticketservice? Geef dan aan dat je Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg bent.

  • Uitzonderingen

Als Ambassadeur van Schouwburg Concertzaal Tilburg ontvang je 10% korting op je ticket(s), én een week voorrang op de verkoop. Er zijn enkele uitzonderingen, die je als volgt herkent: 

• De speciale Ambassadeursprijs wordt niet vermeld bij de ticketprijzen als deze niet (meer) geldig is.