DELUSION II - THE FINAL CHAPTER HRN Entertainment DELUSION II - THE FINAL CHAPTER HRN Entertainment
Language No Problem

dans

di 20 mei 2025

Oxygen

DELUSION II - THE FINAL CHAPTER

Tickets

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies.

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakt furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent.

Tijdens haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bespeelde ze zowel het podium als de zaal en wist ze het publiek uit het pluche te krijgen. De overweldigend positieve reacties maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte.

In DELUSION II - THE FINAL CHAPTER neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater. DELUSION II - THE FINAL CHAPTER gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

In de voorstelling maakt choreografe Jennifer Romen opnieuw gebruik van blacklight, schaduwspel en projecties om je ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht en de ongekend strakke choreografieën zul je dit keer nóg meer omvergeblazen worden. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age-voorstelling die je gaat raken. Gegarandeerd!

Jennifer richtte in 2015 danscrew Oxygen op. Oxygen won het NK, EK én WK Small Group HipHop. In 2018 wonnen ze het televisieprogramma Dance As One en kregen ze een Golden Buzzer tijdens de auditie voor France Got Talent. In 2020 behaalden ze de finale van het NBC-programma World of Dance in Amerika.

  •  choreograaf Jennifer Romen  muziek Subp Yao
     

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Haal je tickets

dinsdag 20 mei

language no problem
20:15 schouwburg € 24,50
Prijzen
1e rang
normaal € 24,50
ambassadeurs € 22,05
2e rang
normaal € 22,00
ambassadeurs € 19,80
3e rang
normaal € 18,50
ambassadeurs € 16,65
Tickets

Oxygen - Delusion 2.0 - Promotievideo

Ook interessant voor jou