Algemene voorwaarden

Schouwburg Concertzaal Tilburg hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de Ticketservice of op de website van de VSCD in te zien.

Naast de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD, zijn dit de algemene en aanvullende voorwaarden van Schouwburg Concertzaal Tilburg: 

 • Betalingsverplichting
  Ongeacht de wijze van bestellen, ga je bij het plaatsen van je bestelling een betalingsverplichting met Schouwburg Concertzaal Tilburg aan. Tickets dienen altijd voorafgaand aan de voorstelling betaald te zijn.
 • Toegangsprijzen 
  Schouwburg Concertzaal Tilburg behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.
 • Servicetoeslag & administratiekosten 
  De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief service- en administratiekosten. Schouwburg Concertzaal Tilburg heeft in de toegangsprijs een servicetoeslag van € 3 per toegangskaart opgenomen. Bij kindervoorstellingen geldt vrijwel altijd een gereduceerde toeslag van € 1,50 per ticket. In deze servicetoeslag zijn gebruik van koffie, thee en bronwater, de garderobe en administratiekosten inbegrepen.
 • Tickets retourneren
  Reeds gekochte (e-)tickets kunnen altijd tot drie dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild tegen een digitaal tegoed van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Op het aankoopbedrag wordt per voorstelling € 2,50 aan administratiekosten in mindering gebracht. 
  Mocht je toch onverhoopt de tickets willen annuleren binnen de drie dagen tot de voorstellingsdatum, dan betaal je eenmalig €7,50 annuleringskosten.
  Wil je tot op de voorstellingsdatum je tickets willen kunnen retourneren? Dan kun je per order (meerdere voorstellingen mogelijk) een annuleringsverzekering afsluiten à € 7,50.
 • Beeldopnames door Schouwburg Concertzaal Tilburg
  Indien Schouwburg Concertzaal Tilburg zelf foto-, film- of geluidsopnamen maakt in het gebouw, stem je stilzwijgend in met het gebruik ervan. We houden er uiteraard rekening mee dat minderjarigen niet zonder toestemming vastgelegd worden.
 • Gebruik van smartphones
  Het maken van beeld- of geluidsopnames is op grond van auteursrechten veelal verboden. Zonder al te streng te willen zijn, doen we een beroep op onze gasten. Als je al foto's of filmt, doe dat dan tijdens het applaus. Geeft de artiest of het gezelschap aan geen probleem te hebben met het gebruik van smartphones, houd dan toch rekening met de bezoekers om je heen. Zij kunnen het gebruik wel als storend ervaren. Zet je geluid en flits altijd uit.
 • Veiligheid staat voorop 
  Jassen en grote tassen mogen niet mee de zaal in en kunnen gratis afgegeven worden bij de garderobe. Daarbij geldt dat de instructies van onze medewerkers te allen tijde opgevolgd dienen te worden. 
 • Rookverbod
  In Schouwburg Concertzaal Tilburg is het niet toegestaan om te roken. Dat geldt ook voor e-smoking.