Eten en drinken

In ons Theatercafé geniet je van heerlijke etentjes! Chef-kok Waldrik Kremer verzorgt op een aantal dagen per week een diner voor aanvang van de voorstelling of concert. Ook als je niet naar de voorstelling of concert gaat, ben je van harte welkom. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles voor je klaar staat en dat het je aan niets ontbreekt. 

Reserveren is alleen mogelijk via onze website (op deze pagina rechtsonder). Bij het reserveren kun je vlees/vis/vega/dieetwensen aangeven. Op een later moment kun je dit nog wijzigen. Reserveren via onze website is mogelijk tot en met 12 personen. Voor een groepsreservering vanaf 13 personen kun je een mail sturen naar events@schouwburgconcertzaaltilburg.nl

Indien reserveren via onze website niet lukt, stuur dan een mail naar events@schouwburgconcertzaaltilburg.nl of bel 0135490390.

Menu 31 mei, 1 juni en 2 juni

vlees zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnsaus, aspergerisotto en gefrituurde prei
vis gepocheerde roodbaarsfilet, tuinkruidensaus, aardappelmousseline, spinazie en worteltjes
vega paddenstoelenravioli met truffelroomsaus, gebakken knolselderij en boontjes

dessert banaan, passiemousse met mangocompote en pistache-ijs


Prijs € 32,50 per persoon (brood/smeersels, hoofdgerecht en nagerecht) exclusief drankjes. 
Op de avond zelf kun je het menu uitbreiden met een schaaltje friet en/of salade. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

De zomersluiting van het Theatercafé is van 3 juni t/m 14 september. Vanaf 15 september is het Theatercafé weer geopend. Wij wensen je een fijne zomer!

foto: Jules van Iperen
foto: Jules van Iperen