Boove & Benee

Boove & Benee

De hele dag reuring in het gebouw; dat is Boove & Benee. Ons gezellige stadscafé en inspirerende stadsfoyer zijn dagelijks geopend, van vroeg tot laat, en zijn een heerlijke plek voor koffie, lunch, werk, studie, een gezellige borrel of een smakelijk hapje eten. Niet alleen voor theater- en concertbezoekers, maar ook voor studenten, winkelend publiek, dagjesmensen en iedereen die op zoek is naar een fijne plek. Hoe klinkt dat?

Reserveren
Boove & Benee

Stadscafé Benee

Benee is de centrale hal met grote leestafel. Strijk neer voor koffie en de krant. Benee is ook ons gezellige stadscafé waar je zeven dagen per week van harte welkom bent voor koffie met lekkers, een heerlijke lunch, een gezellige borrel met vrienden of lekker hapje eten. Voor de deur is er een zomer- en winterterras. In de winter zit je daar onder een kleedje. Op een warme zomeravond versieren honderden lampjes de zitjes. Bij Stadscafé Benee ontmoeten heel veel verschillende mensen elkaar. Van theater- en concertbezoekers tot de buren. Van winkelend publiek tot studenten. Van dagjesmensen tot vaste gasten.

Op de menukaart vind je klassiekers met een twist en all-day comfort food, duurzaam en lokaal geproduceerd. Daarnaast biedt Benee een uitgebreide selectie bieren en wijnen, aangevuld met bijpassende borrelbites. Speciaal voor theater- en concertbezoekers is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling een lekker hapje te eten, maar ook als je niet voor een voorstelling komt, ben je van harte welkom.

Stadscafé Benee

‘Al langer zijn we van mening dat dit gebouw niet alleen open moet zijn voor voorstellingen en concerten, maar dat er 365 dagen per jaar reuring moet zijn. Het theater is een inspirerende omgeving, waar we alle Tilburgers willen ontmoeten. Of je nu wel of niet voor een cultureel evenement komt. Door in september onze deuren dagelijks te openen willen we, net als de LocHal, een openbare plek zijn in het centrum waar iedere dag iets te beleven is en waar je de hele dag welkom bent.’

- Rob van Steen, directeur - bestuurder

Stadsfoyer Boove

Op zoek naar een inspirerende studieplek? Of vind je het thuiswerken net iets te stil en te alleen? Kom dan werken in Stadsfoyer Boove; een inspirerende omgeving met hoge en lage zitjes en met een prachtig uitzicht op het nieuwe Stadsforum. Het is een lichte, groene en fijne ruimte om te werken of te studeren. Via een QR-code bestel je eenvoudig een kopje koffie of iets te eten, al is dat niet verplicht.

Reserveren is niet nodig. Kom gewoon langs en zoek een fijne werk- of studieplek uit.

Stadsfoyer Boove

Boove & Benee - Schouwburg Concertzaal Tilburg