Bonte Hond

BonteHond

90's vs 20's (9+)

19:00 - 20:00 / Studio / Jeugd & familie

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijdt aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met 2 Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden. 

90’s vs 20’s is een voorstelling over het wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

  • concept & regie Judith Faas spel Manon Nieuweboer, Erwin Boschmans, Eva Zwart e.a. 
  • Onderdeel van SNERT jeugdtheaterfestival

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Kidsweek
Bij deze voorstelling lijkt het eerder of je op een schoolfeest terecht bent gekomen, dan in het theater. Uit de booth van dj Jollyfish klinken bekende hits van toen en nu. En er wordt volop gedanst. Eigenlijk zou je best mee willen doen, maar met je ouders erbij en al die vreemde ogen op je gericht… En bam, nog voor de voorstelling echt is begonnen, heeft-ie je eigenlijk al te pakken. Want dit is precies waar 90’s vs 20’s over gaat. Schaamte
90'S VS 20'S | BonteHond