Rapunzel de musical

Rapunzel

Sita Vermeulen e.a.

13:30 / Schouwburg / Jeugd & familie

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

In deze familiemusical komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor. 

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. 

  • regie Bas Groenenberg cast Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a.
  • tip Doe mee met de verkleedwedstrijd, ga op de foto en ontmoet de acteurs in een meet & greet na afloop.Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Rapunzel De Musical - Trailer (2023-2024)