Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Schouwburg Concertzaal Tilburg bevindt zich aan de Schouwburgring. 

Ook tijdens je reis naar Schouwburg Concertzaal Tilburg kun je het verschil maken. Kies, indien mogelijk, voor de fiets of het openbaar vervoer. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook duurzamer.

Met de fiets

Je kunt je fiets gratis parkeren in een van de nabijgelegen overdekte en beheerde fietsenstallingen.

  • Fietsenstalling Concertzaal, ingang Schouwburgring – open tot 01.00
  • Fietsenstalling Dwaalgebied, ingang Heuvelstraat – open tot 01.00
Meer info over fietsen parkeren
Met de fiets

Met het openbaar vervoer

Als je met de trein reist, loop je in 10 minuten vanaf Station Tilburg naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Vanaf het busstation bij het station vertrekken de lijnen 7 en 8 naar bushalte Schouwburgring. De bushalte is tegenover Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Plan je vervoer
Met het openbaar vervoer

Met de auto

In het centrum zijn er drie betaalde parkeergarages op loopafstand van Schouwburg Concertzaal Tilburg: parkeergarage Schouwburg, parkeergarage Emmaplein en parkeergarage Koningsplein. Op donderdagavond en zondag kan het extra druk zijn vanwege koopavond en koopzondag. Houd hier rekening mee.

Let op: vanwege maatregelen om autoverkeer in de binnenstad te verminderen, is de verkeerssituatie richting de Schouwburgring aangepast. Dit kan zorgen voor extra drukte, dus plan je reis goed.

Meer info over auto parkeren
Met de auto John Geerts John Geerts

Compenseer je CO2 uitstoot

Als Schouwburg Concertzaal Tilburg zijn we ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu. Daarom streven we ernaar om onze CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren waarop je ons kunt helpen, is door met de fiets naar Schouwburg Concertzaal Tilburg te komen.

Kom je met de auto naar Schouwburg Concertzaal Tilburg en wil je ter compensatie iets extra's doen? Bereken jouw CO2-uitstoot met onderstaande tool en draag bij aan een van de gecertificeerde bosprojecten van Trees For All.

Start met compenseren
Compenseer je CO2 uitstoot

Plan je route