Nieuws Jules van Iperen

Nieuws

De rode loper gaat uit voor de jeugd

Wie denkt dat je alleen 's avonds een avondje uit gaat naar het theater, is in voor een aangename verrassing. Schouwburg Concertzaal Tilburg biedt naast een uitgebreid cultuureducatieprogramma namelijk nog véél meer voor alle leeftijden: van de allerkleinste theaterbezoekers tot de Next Generation die haar favoriete TikTok-sterren op het podium wil zien. In het nieuwe theaterseizoen zet Schouwburg Concertzaal Tilburg de jonge bezoeker nóg meer in de spotlight; wegens succes wordt het Jeugdabonnement verlengd!

Jeugdabonnement
Samen de magie van theater ontdekken? Dat kan! In het nieuwe seizoen biedt Schouwburg Concertzaal Tilburg een speciaal Jeugdabonnement aan. Voor slechts €125,- bezoek je met z'n tweeën bijna alle jeugdvoorstellingen in de Studio. Dat zijn meer dan dertig voorstellingen in seizoen '24-'25! Bovendien kun je het abonnement met het hele gezin op hetzelfde adres gebruiken. Hebben de kids nog niet genoeg? Met een Jeugdabonnement krijg je ook nog eens 10% korting op alle jeugd- en familievoorstellingen in de Schouwburg.

Nieuw seizoen met de mooiste familievoorstellingen
Het nieuwe theaterseizoen '24-'25 is sinds deze week te vinden op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. En ook komend seizoen staan de leukste, meest verrassende, ontroerende en grappige jeugd- en familievoorstellingen geprogrammeerd. Leuk om samen herinneringen te maken, of een tof alternatief voor een kinderfeestje; er is voor ieder wat wils.

Wat er te zien en te beleven is? Van luisterconcerten voor baby's tot de tweede editie van My First Festival: de eerste festivalervaring voor 6+-ers. Ook is er ruimte voor grote, kleurrijke shows; van Brandweerman Sam, Woezel en Pip, De Klokkenluider van Notre Dame en De Kleine Zeemeermin tot de première van Een Nacht in de Efteling, De Gorgels en Shrek the Musical. In de Studio vind je intieme 4+-voorstellingen, zoals de bejubelde voorstelling Ruimtereis, een fysieke komedie over een Olifant bij een bushalte, een spoedcursus Mens of een nieuw avontuur van Roodkapje.

Te veel om op te noemen en uit te lichten, dus neem snel een kijkje in het programmaoverzicht Jeugd en Familie!

Vanaf vrijdag 7 juni 12:00 uur bestel je makkelijk en snel je tickets online. Met een Jeugdabonnement genieten jij én de volgende theatergeneratie meteen van voordeel!

2330 Jostijn Ligtvoet