Nieuws Jules van Iperen

Nieuws

Start verkoop Klassiek '24-'25

Klassieke muziek. Mooier met jou. START VERKOOP KLASSIEK 24-25

Met trots presenteren we het nieuwe klassieke muziekprogramma van ‘24-’25! En wat voor een programma!

Bekijk het programma op de website vanaf dinsdag 23 april
Ambassadeurs kopen eerder en met korting vanaf woensdag 1 mei, 16.00 uur
De reguliere verkoop start op zaterdag 4 mei, 12.00 uur

2864

Een greep uit het aanbod
Met samenwerkingen met vaste gezelschappen zoals die met huisorkest Kamerata Zuid, Amsterdam Sinfonietta, de Nederlandse Bachvereniging, het Metropole Orkest en Philzuid (om er maar een aantal te noemen) hebben we een prachtige basis van gezelschappen die net zo dol zijn op de Concertzaal als wij. NITE + Club Guy & Roni + HIIIT + Asko Schönberg + Het Nederlands Kamerkoor NXT presenteren met NACHTWACHT een theatraal muziekspektakel dat zijn weerga niet kent. Ton Koopman brengt samen met Amsterdam Baroque Orchestra de volledige Brandenburgse Concerten. En Opera Zuid breidt de wereldberoemde opera Le Villi uit.

En natuurlijk is er klassiek voor (klein-)kinderen. Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera maken een razendspannende Piratenkoninging (8+) met in de hoofdrol niemand minder dan Francis van Broekhuizen. Of kom met de hele familie naar Rhythmix; de samenwerking van Philzuid met Percossa. De mobiele telefoons mogen mee de zaal in bij GAMES IN CONCERT; The Score van het Metropole Orkest en The Smartphone Orchestra: vanaf je mobieltje bepaal je welke gamemuziek het orkest live speelt.

Brochure klassieke muziek
Naast dat het programma online te bekijken is, zijn alle voorstellingen en concerten ook te vinden in de klassieke brochure. Bezocht je het afgelopen jaar klassieke muziek bij Schouwburg Concertzaal Tilburg, dan valt de brochure ergens tussen 23 en 30 april op je deurmat. Heb je ‘m niet ontvangen? De brochure is vanaf 25 april ook af te halen bij Ticket & Service.

Start ticketverkoop 4 mei – 12.00 uur
De ticketverkoop voor het klassieke muziekprogramma start op zaterdag 4 mei om 12:00 uur. Ambassadeurs genieten van voorrang en kunnen al vanaf woensdag 1 mei om 16:00 uur tickets, bundels en series bestellen.

Bestellen van tickets kan online, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Verkoop overige voorstellingen en popmuziek | vrijdag 7 juni 12.00 uur
De overige voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen ’24-’25 zijn vanaf dinsdag 28 mei om 12:00 uur te vinden op onze website. Op vrijdag 7 juni om 12:00 uur zullen ook deze voorstellingen in de verkoop gaan. Uiteraard blijft het programma in beweging en zullen gedurende het seizoen nog mooie titels worden toegevoegd aan het aanbod.